Herbal Supplements

40 Jaar hernia bij Dr. Sun Genezen _Netherlands

  • Ybing Sun

40 Jaar hernia bij Dr. Sun Genezen

Nieuwe en warme behandeling lost allerlei vormen van pijn op

 

De heer van Schinkel kwam onlangs bij Dokter Sun met herniaklachten waar hij al mee kampt sinds zijn zestiende levensjaar. Meneer heeft al vele behandelingen uitgeprobeerd en operaties ondergaan, maar geen enkele hielp echt. Elke dag gebruikte hij zware pijnstillers. Vorig jaar in juni, kwam hij bij Dokter Sun voor behandeling. Hij onderging drie maanden behandeling en sindsdien is de pijn volledig weggebleven. De heer van Schinkel zei: "Deze behandeling is werkelijk fantastisch. Na jarenlang pijn te hebben geleden, is de pijn eindelijk verdwenen. Ik voel niet alleen verlichting hiervan, ook voel ik mij energieker en fitter. Hartelijk dank, dokter Sun!"

Alle pijn ontstaat door een koud lichaam in combinatie met koud weer. De meeste mensen hebben koude handen en koude voeten. Ook hebben sommige mensen een bovenlichaam dat warm aanvoelt, maar een koud onderlichaam.

Erfelijke factoren en het koude weer zijn de oorzaak van een koud lichaam. Dokter Sun behandelt met warme kruiden en warme acupunctuur precies tegen deze oorzaak. Dokter Sun heeft vijf jaar aan de universiteit in China gestudeerd, twintig jaar gewerkt met Chinese Medicijnen en woont en werkt sinds elf jaar in Nederland. Eindelijk heeft hij Warme Medicijnen uitgevonden als nieuwe en beste behandeling. Hierdoor komt het lichaam op een natuurlijke wijze weer in balans. Er is onlangs ook een boek uitgekomen van dokter Sun met zijn nieuwe theorie van warme medicijnen.

Pijnklachten kan hij voor bijna 100% genezen. Warme medicijnen behandeling is ook geschikt voor chronische problemen zoals nekpijn, rugpijn, hernia, reuma,  hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, hoge bloeddruk, maag/darmpijn, fibromyalgie, menstruatiepijn, tandpijn, eczeem, depressie etc.

Na de behandeling voelt het lichaam weer gezonder en zullen de klachten dan ook vrijwel nooit meer terugkeren.

Neem Contact Met Ons via email or Telefoon

 Herbal Supplements, herbs supplements,Herbs & Homeopathy,Herb Shop,Natural Health Products, Health Products